Millaisen toimitilaratkaisun voimme juuri Sinulle tarjota?Millaisen toimitilaratkaisun voimme juuri Sinulle tarjota?


Yritys

Lease Deal Oyj on vuonna 2006 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva kasvava kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toimialana on kiinteistöjen omistaminen, vuokraaminen ja jatkojalostaminen. Kiinteistöportfoliomme koostuu pääosin liiketeollisista kiinteistöistä, mutta omistamme myös asuinkerrostaloja, joissa on yhteensä noin 200 asuntoa eri puolilla Suomea. Olemme erittäin varteenotettava ostaja kaikille teknistä, hallinnollista tai muuta jalostamista vaativille kohteille. Toisaalta palvelemme erikokoisia sijoittajatahoja myymällä heille valmiiksi jalostettuja, varmoja tuottokohteita. Vuokranantajana tärkein päämäärämme on tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle tarjoamalla jokaisen vuokralaisemme tarpeisiin räätälöidyt tilat, sekä elämällä mukana muuttuvissa tilanteissa, jolla saavutamme pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita. Toimintamme keskittyy pääosin Suomeen ja suurimpiin kasvukeskuksiin, mutta konsernillamme on toimintaa myös Baltian maissa.


Yritys

Lease Deal Oyj on vuonna 2006 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva kasvava kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toimialana on kiinteistöjen omistaminen, vuokraaminen ja jatkojalostaminen. Kiinteistöportfoliomme koostuu pääosin liiketeollisista kiinteistöistä, mutta omistamme myös asuinkerrostaloja, joissa on yhteensä noin 200 asuntoa eri puolilla Suomea.

Olemme erittäin varteenotettava ostaja kaikille teknistä, hallinnollista tai muuta jalostamista vaativille kohteille. Toisaalta palvelemme erikokoisia sijoittajatahoja myymällä heille valmiiksi jalostettuja, varmoja tuottokohteita. Vuokranantajana tärkein päämäärämme on tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle tarjoamalla jokaisen vuokralaisemme tarpeisiin räätälöidyt tilat, sekä elämällä mukana muuttuvissa tilanteissa, jolla saavutamme pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita.

Toimintamme keskittyy pääosin Suomeen ja suurimpiin kasvukeskuksiin, mutta konsernillamme on toimintaa myös Baltian maissa.
Tomi Selkälä

toimitusjohtaja

0400 556 200 [email protected]

Reetta Kekkonen

hallinto

[email protected]

Nico Björkbacka

toimitilavuokraus

0400 415 909 [email protected]

Tomi Selkälä

toimitusjohtaja

0400 556 200 [email protected]


Nico Björkbacka

toimitilavuokraus

0400 415 909 [email protected]

Reetta Kekkonen

hallinto

[email protected]